Skip to main content
Vi har dygtige folk til at hjælpe med, at du bliver korrekt registreret. Det er vigtigt, at du kommer rigtigt fra start.

Man skal med et iværksætterselskab indberette moms hvert kvartal til at starte med. Med en omsætning på under 1 million kroner vil man før eller siden blive rykket til halvårlig rapportering af skat. Omsætter man mellem 1 og 15 millioner kroner skal man fortsat indberette moms hvert kvartal.

Man skal i ens ApS betale selskabsskat. Selskabsskatten er på 22% af selskabets overskud. Trækker man senere pengene ud til privat vil den betalte selskabsskat blive modregnet i beløbet – investerer man senere vil pengene dog ikke blive “modregnet”. Man kan derfor med fordel investere i indeværende regnskabsår og derved undgå at betale selskabsskat af ens overskud.

Et ApS er et selskab også i forhold til en revisor. Det betyder, at man som udgangspunkt SKAL have ens årsregnskab revideret af en revisor jf. Selskabsloven. At lade en revisor revidere årsregnskabet er en udgift startende på 5- 10.000 kroner.

Hvis dit ApS er af mindre statur (4-8-12-reglen) skal selskabet ikke revideres, hvis du det ikke ønsker. Der er dog også fordele ved at lade en revisor gennemgå regnskabet – at man er sikker på at have alle fradrag med.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/8/a/f/businesslawyers.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-google-analytics-scripts/wp-google-analytics-scripts.php on line 394