Skip to main content

Børsnotering

Business Lawyers Network har tilknyttet eksperter i børsnotering af obligationer og aktier (IPO). Dette omfatter også erhvervsobligationer og ejendomsobligationer og Eurobonds. Obligationer kan udstedes i euro, noteres og handles på internatioinale markeder, hvilket kan give likviditet og investeringer fra udlandet til lave renter.

Banker

Business Lawyers Network har tilknyttet specialister i dansk og EU banklovgivning, herunder etablering af bank. Business Lawyers Network kan tilbyde en samlet pakke med advokat, revisor, etablering og komplet koncept til etablering af dansk bank med fuld bank licens til hele EU. Det er naturligvis betinget af, at klienten kan godkendes af Finanstilsynet og at alle krav i Lov om Finansiel Virksomhed og andre relevante love opfyldes.

Euro Bonds

Vi har eksperter til udstedelse af Euro Bonds med tilhørende notering på europæisk børs.

Prospektudarbejdelse

Vi har eksperter i prospektudarbejdelse i henhold til prospektbekendtgørelsen og godkendelse hos Finanstilsynet.

Equity Crowdfunding

Equity Crowdfunding kræver fondsmæglergodkendelse hos Finanstilsynet. Vi har samarbejde med godkendt formueforvaltningsselskab og har derfor muligheden for at hjælpe.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/8/a/f/businesslawyers.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-google-analytics-scripts/wp-google-analytics-scripts.php on line 394